9.11.2021

Etsimme arkkitehtiä/tutkijaa

 

Haemme tutkijataustaista arkkitehtiä selvitys- ja konsulttirooliin.  Työskentelemme kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kiinteistöjen parissa. Laadimme rakennushistoria- ja kulttuuriympäristöselvityksiä, konsultoimme kiinteistökehitys-, muutos- ja peruskorjaushankkeita.

Edellytämme hakijalta arkkitehdin tutkintoa, suuntautumista arkkitehtuurin historiaan ja jatko-opintoja tai käytännön kokemusta tutkimuksesta.

Odotamme sinulta itsenäistä otetta työhösi sekä hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suullisen ja kirjallisen suomen kielen taitoa, sekä sujuvaa Archicadin käyttöä.

Tarjoamme sinulle motivoituneen, osaavan ja kehityshakuisen työyhteisön. Monipuoliset tehtävät kiinnostavien kohteiden parissa tarjoavat hyvät kehitysmahdollisuudet ja kasvun asiantuntijana.

Työsuhde on lähtökohtaisesti kokoaikainen ja vakituinen, mutta projekti- ja tuntityön tekeminen  on myös mahdollista. Toimistomme sijaitsee uusissa, juuri meille räätälöydyissä tiloissa Kalasatamassa, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Työ voi alkaa välittömästi tai sopimuksen mukaan myöhempänä ajankohtana. Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia marraskuun 2021 aikana. Hakemus ja cv toimitetaan osoitteeseen marianna.heikinheimo@arkbyroo.fi.

Lisätietoja antaa Ark-byroo oy:n toimitusjohtaja Marianna Heikinheimo, p. 0503504700

 

Ota meihin yhteyttä

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluat tietää meistä lisää? Soita meille tai lähetä viesti!

050 574 8710