Rakennuksen brändi

Arvorakennuksen täyttämät tasavuodet tai peruskorjaus ovat oivallisia hetkiä koota rakennuksen historia yksiin kansiin. Tunnettu ja hyvin hoidettu rakennusperintö herättää huomiota ja kohottaa rakennuksen arvoa. Olisiko nyt aika saattaa talonne kiinnostava tarina korkeatasoiseksi julkaisuksi?

Rakennuksen brändin ikoni
Autotalo ©Ark–byroo

Rakennuksen historia ja nykytila yksissä kansissa

Laadukkaasti toimitettuun, kuvitettuun ja taitettuun juhlakirjaan on koottu rakennuksen tarinat, vanhat piirustukset ja valokuvat. Edustavalla julkaisulla ja hyvillä tarinoilla voidaan vahvistaa rakennuksen brändiä ja kertoa rakennuksen arvosta kulttuuriperintönä. Hyvät tarinat myyvät.

Historiajulkaisu on taloyhtiön hallituksen strateginen työväline, joka kiteyttää rakennukselle ja sen historialle erityiset ominaispiirteet ja auttaa tulevien investointien suunnittelussa.

 

Historiikki tuo asukkaille ja käyttäjille tietoa taloyhtiön vaiheista, rakennuksen arkkitehtuurista ja lähialueen historiasta. Nykyisyys yhdistetään menneeseen nostamalla esiin alkuperäisiä yksityiskohtia ja eri aikakausien kerroksia. Rakennusperinnön lisäksi kirjoihin ja kansiin voidaan ikuistaa rakennuksen nykytila valokuvien ja haastattelujen muodossa. Samalla on hyvä hetki pohtia tulevaa. Historiikki voi olla myös verkkosivu, jonka tarinoita asukkaat voivat jatkaa.

Historiikin yhteydessä on luonteva teettää isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle suunnattu hoito-opas, jossa kuvataan asunto-osakeyhtiön rakennushistoriallinen arvo, sen säilyneet alkuperäiset piirteet ja niihin soveltuvat huoltotoimenpiteet. Näin huolehditaan rakennuksen arvon mukaisesta hoidosta ja vaalitaan sen arvokkaita piirteitä.

Tutustu laatimiimme Autotalon ja Merikatu 5:n brändikirjoihin.

Merikatu 5 brändikirja. ©Ark–byroo

Tutustu projekteihin

Mitä palvelu tarjoaa sinulle?
  • Näyttävästi kuvitettu kirja taloyhtiön kunniaksi
  • Talon historia ja sen erityiset piirteet tiivistetysti yksissä kansissa
  • Käsikirja tuleville asukkaille ja rakennuksen erityispiirteiden vaalimiselle

Ota meihin yhteyttä

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluat tietää meistä lisää? Soita meille tai lähetä viesti!

050 574 8710