Rakennuksen brändi

Arvorakennuksen täyttämät tasavuodet tai laajaa peruskorjaus ovat oivallisia hetkiä kertoa sen tarina ja nostaa rakennuksen tunnettavuutta. Tunnettu ja hyvin hoidettu rakennusperintö herättää ihailua ja arvostusta. Olisiko nyt aika saattaa talonne kiinnostava tarina korkeatasoiseksi julkaisuksi?

Autotalon portaikko. ©Marc Goodwin

Täyttääkö asunto-osakeyhtiönne tasavuosia? Pyöreät vuodet ovat hyvä hetki katsoa ajassa taaksepäin. Onko talonne läpikäynyt mittavat remontit? Tätä työvoittoa on syytä juhlistaa!

Laadukkaasti toimitettu, kuvitettu ja taitettu juhlakirja on osakkaiden yhteisen ylpeyden aihe. Napakkaan historiikkiin on koottu yhteen rakennuksen tarinat, vanhat piirustukset ja valokuvat. Edustavalla julkaisulla ja hyvillä tarinoilla voidaan vahvistaa rakennuksen brändiä, lisätä kiinteistön kiinnostavuutta ja esittää sen arvo rakennusperintönä. Hyvät tarinat myyvät.

Merikatu 5 brändikirja. ©Ark–byroo

Kaipaako kiinteistösi uutta profiilia? Historiikilla tavoitellaan arvon ja arvostuksen nousua.

Historiikki tuo asukkaille ja käyttäjille tietoa taloyhtiön vaiheista, rakennuksen arkkitehtuurista ja lähialueen historiasta. Nykyisyys yhdistetään menneeseen määrittämällä rakennuksen säilyneisyyttä ja eri aikakausien tuomaa kerroksellisuutta. Rakennusperinnön lisäksi kirjoihin ja kansiin voidaan ikuistaa nykytila valokuvien ja haastattelujen muodossa. Samalla on hyvä hetki pohtia tulevaa. Vahvan brändin ainekset löytyvät historiasta ja nykyhetkestä, joka ennakoi tulevaa. Historiikki voi olla paitsi perinteinen kirja myös nettisivu, jonka tarinoita asukkaat voivat jatkaa.

Autotalossa. ©Marc Goodwin

Historiajulkaisu on taloyhtiön hallituksen strateginen työväline, joka kiteyttää rakennukselle ja sen historialle erityiset ominaispiirteet ja auttaa tulevien investointien suunnittelussa.

Historiikin yhteydessä on luonteva teettää isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle suunnattu hoito-opas, jossa kuvataan asunto-osakeyhtiön rakennushistoriallinen arvo, sen säilyneet alkuperäiset piirteet ja niihin soveltuvat huoltotoimenpiteet. Näin huolehditaan rakennuksen arvon mukaisesta hoidosta, vaalitaan sen arvokkaita piirteitä.

Tutustu laatimiimme Autotalon ja Merikatu 5:n brändikirjoihin.

Mitä palvelu tarjoaa sinulle?

  • Näyttävästi kuvitettu kirja taloyhtiön kunniaksi
  • Talon historia ja sen erityiset piirteet tiivistetysti yksissä kansissa
  • Käsikirja tuleville asukkaille ja rakennuksen erityispiirteiden vaalimiselle

Ota meihin yhteyttä

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluat tietää meistä lisää? Soita meille tai lähetä viesti!

050 574 8710