Om oss

Ark-byroo strävar efter att bli ett ledande företag inom byggnads-, fastighetsutveckling-, och planläggning i Finland.


Vår verksamhet styrs av obundenhet, expertis och välgrundade fakta. Arbetet står inte i konflikt med ekonomiska intressen. Ark-byroo har betjänat fastighetsägare och utvecklare i mer än tjugo år. Till våra kunder hör Finlands största städer och offentliga institutioner, sjukvårdsdistrikt, universitet- och högskolor, fastighetsutvecklare och investerare, byggföretag, arkitekt- och ingenjörsbyråer samt husbolag och privatpersoner. Vi är ett RALA-sertifierat företag och medlemmar i ATL och ARKY ry. Vår ambition är att fortsätta utveckla både vårt företag och vårt verksamhetsområde. Ark-byroo är centralt beläget i en före detta församlingssal i Berghäll, Helsingfors.

 

Våra experter

Vår fastanställda personal består av arkitekter, arkeologer, en grafiker och en fotograf. Till våra projektanställda hör en landskapsarkitekt, en konservator, fler arkeologer samt en datateknisk expert. Vi behärskar alla de dataprogram som används allmänt inom bygg- och markanvändningssektorn.

Läs mer om oss

Aktuellt

Vi berättar regelbundet om nya intressanta projekt i våra nyhetsbrev. Du kan beställa dem direkt till din e-post.

Läs våra nyheter

Rekrytering

För arbetsansökningar, se under Ark-byroos lediga tjänster eller skicka en öppen ansökan. Anvisningar och tilläggsinformation hittar du på våra rekryteringssidor.

Bekanta dig med våra jobberbjudanden

Kontakta oss

Blev du intresserad och vill veta mera? Ring oss eller skicka ett meddelande!

+358 50 574 8710