Yritys

Ark-byroon visio on kehittyä rakennus-, kiinteistökehitys- ja kaavoitushankkeita palvelevaksi kulttuuriympäristön johtavaksi asiantuntijayritykseksi Suomessa. Ark-byroon missio on tuottaa lähtökohtia kulttuuriympäristöä koskevaan päätöksentekoon kiinteistökehityshankkeissa ja maankäytön suunnittelussa.


Toimintaamme ohjaa riippumattoman asiantuntijuuden ja perustellun tiedon tuottamisen periaatteet. Työmme ei ole ristiriidassa kaupallisten tavoitteiden kanssa. Ark-byroo on palvellut kiinteistöjen omistajia ja kiinteistökehittäjiä yli 20 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat kaupungit ja niiden liikelaitokset, sairaanhoitopiirit, yliopisto- ja korkeakoulukiinteistöt, kiinteistökehitysyhtiöt ja kiinteistösijoittajat, rakennusliikkeet, arkkitehti- ja insinööritoimistot, sekä taloyhtiöt. Olemme RALA-sertifioitu yritys ja ATL:n ja ARKY ry:n jäseniä. Yrityksemme lisäksi haluamme kehittää toimialaamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa, vanhassa seurakuntasalissa.

 

Asiantuntijamme

Vakituiseen henkilökuntaamme kuuluu arkkitehtejä, arkeologi, graafikko ja valokuvaaja. Projektiluonteisesti ark-byroossa työskentelee maisema-arkkitehti, konservaattori, tietojärjestelmäasiantuntija ja arkeologeja. Käytössämme ovat kaikki yleiset rakentamisen ja maankäytön alan ohjelmistot.

Tutustu meihin

Ajankohtaista

Kaikki uutiset

Avoimet työpaikat

Kaikki avoimet työpaikat

Ota meihin yhteyttä

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluat tietää meistä lisää? Soita meille tai lähetä viesti!

050 574 8710