ark-byroo-arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtisuunnittelu

Tarjoamme arkkitehti- ja pääsuunnittelupalveluita rakennusten korjaus- ja muutoshankkeisiin sekä täydennysrakentamiseen. Tehtyihin hankkeisiimme kuuluu niin suojellut arvokiinteistöt, asemakaavat, kuin yksityiset asunnot. Suunnittelutiimistämme löytyy poikkeuksellisen vaativien korjaus- ja muutostöiden FISE-pätevyydet sekä pää- että arkkitehtisuunnittelussa.

ark-byroo kanavaranta 1

Vaativa peruskorjaaminen

Vaativassa peruskorjaushankkeessa tulee ottaa huomioon kohteen kulttuuriarvot. Suunnittelutyössämme tuotamme arvoa soveltaen tutkittua tietoa rakennushistoriasta, kohteen ominaispiirteistä ja alkuperäisistä suunnitteluratkaisuista. Olemme toteuttaneet useita suojeltujen kiinteistöjen korjausrakennussuunnitelmia.

ark-byroo lapinlahden sairaala

Käyttötarkoituksen muutos

Olemme kokeneita suunnittelijoita vaativissa kaupunkikeskustojen ja suojeltujen rakennusten konversiohankkeissa. Toimimme neuvottelevana konsulttina käyttötarkoituksen muutokseen ja täydennysrakentamiseen tähtäävissä asemakaavahankkeissa ja osaavana rakennussuunnittelijana toteutusvaiheessa.

ark-byroo kauniaisten asema

Säästävä täydennysrakentaminen

Kaupunkirakenteen tiivistäminen ja alueellinen kehittäminen edellyttävät selkeitä tavoitteita, tietoa ja toteutusvaihtoehtojen vertaamista eri näkökulmista. Arkkitehtitiimimme tuottaa vanhaa rakennuskantaa hyödyntäviä laadukkaita suunnitteluratkaisuja hankkeen ympäristövaikutukset ja kaupalliset tarpeet huomioiden.

Suunnittelutyömme mahdollistaa uuden vaiheen rakennuksen elinkaarella.
Marianna Heikinheimo, TOIMITUSJOHTAJA
ark-byroo berlin-vallila

Sisustusarkkitehtuuri

Luomme sisätiloihin raikkaan tunnelman tehden harkittuja muodonmuutoksia, jotka mukailevat vanhan rakennuksen luonnetta ja suunniteltua käyttötarkoitusta. Vältämme tarpeettomia korjauksia, toteutamme aikaa kestäviä ratkaisuja ja arvioimme, miten olemassa olevia materiaaleja ja kalusteita voidaan kunnostaa ja täydentää.

ark-byroo munknas allen

Palvelut asunto-osakeyhtiöille

Korjausrakentamisen ammattilaisemme ovat suureksi hyödyksi asunto-osakeyhtiöille erilaisten saneerausten ja arkisempien muutostöiden yhteydessä. Vanhojen rakennusten tyypillisiä hankkeita ovat ikkuna- ja ovikorjaukset, julkisivu- ja kattokorjaukset, linjasaneeraukset ja ullakkorakentaminen.

ark-byroo kivihaantie

Kiinteistökehitys

Kehitysprojekteissa määrittelemme elinkaarensa risteyskohdassa olevalle kiinteistölle houkuttelevan ja kaupallisesti toimivan käyttötarkoituksen. Taustatutkimuksen ja työpajatyöskentelyn pohjalta laadimme uudistettavalle rakennukselle konseptin, jonka voimme edelleen jalostaa arkkitehtisuunnitelmaksi.