Asiantuntija arvoasuntojen muutos- ja sisustussuunnittelussa

ark-byroo-uutiset-arvoasuntojen-suunnittelu 3
ark-byroo-uutiset-arvoasuntojen-suunnittelu 5
ark-byroo-uutiset-arvoasuntojen-suunnittelu 4

Haluatteko uudistaa vanhan rakennuksen huoneiston, säilyttäen sen arkkitehtoniset piirteet?

Me Ark-byroolla tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden, joka kattaa muutos- ja sisustussuunnitelmien laatimisen, toteutuksen suunnittelun ja rakennustöiden koordinoinnin.

 

Laadukkaat lähtötiedot takaavat korkealaatuisen lopputuloksen

Asiakaslähtöisyys on toimintamme ydin. Prosessimme alkaa perusteellisella kartoituksella, jossa selvitämme tilaajan toiveet ja tarpeet. Tämän jälkeen suoritettava huolellinen mittaaminen laserkeilaamalla ja huoneiston mallintaminen takaavat, että laatimamme suunnitelmat ovat toteutuskelpoisia.

Korkealaatuinen lopputulos vaatii huolellista työskentelyä jokaisessa projektin vaiheessa. Kun lähtötiedot ja tavoitteet on määritelty, ryhdymme suunnittelemaan toteutusta, joka vastaa vastaa yhdessä laadittua konseptia.

ark-byroo-uutiset-arvoasuntojen-suunnittelu 2

Luotettava kumppani suunnittelusta toteutusvaiheeseen

Ark-byroo on luotettava kumppani arvohuoneistojen muutos- ja sisustushankkeissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisen lähestymistavan ja sujuvan projektinhallinnan, jotta odotuksesi täyttyvät hankkeen jokaisessa vaiheessa. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla voimme toteuttaa vaativimmatkin projektit menestyksekkäästi.

Olipa kyseessä suuri tai pieni hanke, viemme projektinne läpi laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Yhdessä voimme luoda vaikuttavan kokonaisuuden, joka kunnioittaa rakennuksen historiaa ja vastaa nykypäivän vaatimuksiin.

Kysy tarjous hankkeellesi Marilta!

 

ark-byroo-uutiset-arvoasuntojen-suunnittelu 1
ark-byroo-uutiset-arvoasuntojen-suunnittelu 6

Ark-byroo toimii kumppanina kiinteistöhankkeen
alkumetreiltä toteutukseen saakka.